• Dag en Nachtoppas voor jouw bedrijf

   

  Merk jij dat jouw werknemers of collega’s hulp kunnen gebruiken bij het combineren van baan en kind(eren)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

   

  Als bedrijf wil je dat werknemers zich tijdens werkuren goed kunnen concentreren, maar ook dat ze zich gezien en begrepen voelen. Middels een samenwerking kun jij als bedrijf onze diensten aanbieden aan jouw werknemers. Op die manier stijgt de werktevredenheid en kunnen werknemers efficiënter aan de slag.

   

  Wat de reden ook is dat mensen de zorg voor hun kind even op een veilige manier uit handen wil geven; onze dag en nachtoppassen staan voor je klaar. Op korte termijn zorgen we voor meer nachtrust, wat resulteert in een uitgerustere en productievere houding op de werkvloer. Op de lange termijn leveren we een bijdrage aan een gelukkiger gezin, minder kans op stressklachten en aangezien een kind de ouder spiegelt - een vrolijker kind.

   

  Wil je een intake plannen of heb je vragen? Neem contact met ons op of plan vrijblijvend een telefonische kennismaking in.

   

  Via onderstaande gegevens kan je ons direct bellen, Whatsappen of e-mailen.

   

  bel/whatsapp: 0618461581

  mail: welkom@nanniesatnight.com