• Onze slaapcoach Pauline

  Lees hier het verhaal van onze slaapcoach Pauline en kom er achter wat zij doet!

  Ik ben Pauline, getrouwd en moeder van een dochter en twee zonen. Na 14 jaar in Australië te hebben gewoond en gewerkt zijn we nu terug in Nederland.

   

  Zolang ik me kan herinneren werk ik voor, bij- en met kinderen. In Australië heb ik jarenlang gezinnen mogen helpen op zware momenten in hun leven, waarbij het extra steuntje in de rug welkom was. Ik heb vele gezinnen mogen helpen met twee- of drielingen, grote gezinnen en ouders met een pasgeboren baby. Ik heb ouders ondersteund als nanny zijnde, maar ook tijdens de bevalling als doula.

   

  Mijn grootste passie is ouders ondersteunen bij het slaap trainen van baby en kind. Ik ben (internationaal gecertificeerd advanced slaapcoach bij ISSC en ook erkend bij de internationale association IACSC). Ook heb ik verschillende cursussen gedaan en zelf gegeven, zoals zwangerschaps-en baby yoga, massage les en Circle of Security.

   

  Ik vind het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan het welzijn van ouders en daarmee hun kinderen. Niets geeft mij meer voldoening dan mee te helpen zorgen voor kindjes. Ik zie mijn service als een soort emotionele omhelzing voor de ouder(s). En ik hoop dat mijn opgewekte persoonlijkheid en expertise andere ouders kan helpen en kijk altijd uit naar de volgende opdracht!

  Referenties

  Review J. Fontein (huisarts en moeder van een meisje)

  In januari werd ik moeder van een prachtige dochter. Naast de mooie momenten is het ook een enorme rollercoaster waarin je terecht komt. Gebroken nachten met een dochter die niet wil slapen is dan echt heel zwaar. Op het moment dat ik niet meer kon, kwam daar Nannies at Night voorbij. Na een intake, werd mij geadviseerd om ook een coach te vragen voor advies. Twee dagen later zat Pauline bij mij op de bank. Wat een verademing. Zoveel rust en positiviteit. Duidelijk in haar advies. Altijd bereikbaar voor overleg. Binnen een week sliep mijn dochter op haar eigen kamer en was er een ritme! Niet te geloven, met een paar tips en wat doorzettingsvermogen. Daarnaast kwam Pauline 2 nachten de zorg overnemen. Wat een rust gaf dat. Twee nachten gewoon slapen, geen zorgen. Dit alles maakt mij een veel leukere en betere moeder! Precies wat er nodig was om weer vol goede moed verder te gaan. Trek op tijd aan de bel en schaam je niet. Nannies at Night is echt een verademing.

  Review L. Hellemons (moeder van 2 niet slapende kindjes)

  We hebben 2 kindjes die ons wakker hielden thuis en wilde daarom een night-nanny om even wat slaap te kunnen pakken. Chantal adviseerde ons (gelukkig!) echter een slaapcoach zodat we niet een korte-termijn oplossing hadden, maar eindelijk weer slaap op de lange termijn. Ik was altijd een beetje sceptisch tegenover slaapcoaches, ik had alle boeken gelezen en vond altijd dat ik zo kon opdreunen wat je moet doen, maar ik ben super blij dat we het wel gedaan hebben. Wij hadden echt even iemand nodig die bij ons kwam om de ingeslopen routines te doorbreken want met slaaptekort ga je nu eenmaal voor de snelste weg. Ik sliep al 2 maanden met mijn 6 maanden oude dochter in bed die moeilijk sliep vanwege eczeem en ingeslopen routines en mijn vriend sliep bij onze zoon van 2 jaar op de kamer op een matrasje want hij durfde niet meer alleen te slapen. Naar bed gaan was een drama van uren en iedere avond zagen we op tegen de nacht. Met Pauline voelde het meteen fijn. Ze is heel respectvol en lief naar de kinderen en naar ons en ook geen voorstander van de cry-out methode. Erg fijn dat er iemand in ons huis kwam om de nachten te helpen en zo echt goed te kijken wat de juiste methode en behoefte is voor een kindje. Ik voelde me meteen vertrouwd bij Pauline en liet haar met gerust hart de nachten met onze dochter doen. Ik kon op zolder met oordoppen en heb heerlijk geslapen. De constante aanpak hielp ook erg goed. Onze dochter sliep binnen enkele dagen op haar eigen kamer, werd met de nacht minder wakker en bleek na een week ook helemaal geen nachtvoedingen meer nodig te hebben. Onze zoon was ook meteen weg van Pauline, ze kwam als “slaapfee” met “slaap-creme" en dromen-spray" en hij vond het allemaal fantastisch. Binnen 3 avonden was het drama van naar bed gaan omgetoverd in een ritueeltje van 15 minuten en geen tranen meer als de lamp uit gaat. En nu een paar weken later zijn de nachten (bijna) rustig. Als het even tegenzit daarna konden we Pauline ook bellen, echt fijne en effectieve slaap-coaching! Ik ben niet langer sceptisch, maar gun iedereen met slecht slapende kindjes een Pauline.

   

  Review L. Weeteling (moeder van een niet slapend meisje van 1)

  In slechte periodes moest ik er elke 1,5 uur uit om mijn dochter van ruim 1 weer in slaap te krijgen. We wisten dat er iets moest veranderen en hebben ook een aantal pogingen ondernomen (met advies van een slaapcoach). We waren alleen te moe om het door te zetten. Toen we het echt niet meer zagen zitten was daar Pauline van Nannies at Night, onze slaapfluisteraar. Met een plan op zak nam zij de zorg voor onze dochter drie nachten over. We vonden het erg spannend en onze dochter werd in het begin erg boos, maar Pauline stelde ons gerust en heeft drie nachten bij haar gebivakkeerd. Elke nacht ging het beter. Ook daarna bleef Pauline op afstand betrokken en advies geven. Zo fijn, want een paar weken later kwam de terugval. Iets met vaccinaties en tandjes, waardoor we in ons oude patroon vervielen. Met behulp van Pauline en één nacht een nanny sliep onze dochter snel weer door. Naar bed gaan is nu ook geen struggle meer. ’s Nachts wordt er door iedereen geslapen en overdag hebben we bakken meer energie, echt een verademing.

  Review F. Bietrix (alleenstaande moeder van een baby van 2 maanden)

  Nannies at night has been a life saver. As a single parent I did not only need to sleep but also to find kindness and reassurance me and my baby were doing well. We found both with Nannie’s at night. Reliable, professionnel, sweet and friendly. I highly recommend their services

  Review S. Park (moeder van een baby van 6 maanden)
  To be honest i was a bit skeptical but we got so desperate at month 6 with our second born who we tried to sleep train ourselves with little success. He would scream for hours and hours on end. He was different from our firstborn who we successfully sleep trained ourselves within a few days. We just did the first package and Pauline came over for the consult. She helped us identify a few things to work on. Pretty similar to what the books and blogs say. But she really gave us the confidence to do what we knew we needed to do. It was nice to be able to text and call her anytime and get her advice and encouragement. Within two weeks my kid went from waking nonstop every 1-2-3 hours to 9-10 hours a night with one or two wakings. Which was a vast improvement. She helped reassure us that we weren't messing up our kid when we picked him up. And just overall was truly a coach to give you recommendations and advice. Yes there was some crying involved , alot actually but we've come a loooong way in a short period of time. Thank you Pauline and N@N!

×
Algemene Voorwaarden
 NANNIES AT NIGHT
ALGEMENE VOORWAARDEN OUDERS/VERZORGERS Januari 2022
Nannies at Night, gevestigd 1013 SL te Amsterdam (KvK-nummer: 70551413) Overwegende dat:
-Nannies at Night bemiddelt bij de totstandkoming van een nader te sluiten bemiddelingsovereenkomst (“Overeenkomst”) tussen de ouder(s) en/of voogd(en) en/of verzorger(s) (“Ouder”) en oppas (‘Nanny’). Op basis van deze nader te sluiten Overeenkomst wordt, op verzoek van de Ouder eenmalig of meermalig een Nanny ter beschikking gesteld door Nannies at Night die Oppasdiensten voor hun kind(eren) verzorgt.
-De Nanny en Nannies at Night uitdrukkelijk niet de bedoeling hebben om ter zake van de door de Nanny te leveren oppasdiensten een arbeidsovereenkomst te sluiten.
Artikel 1. Definities
In deze voorwaarden wordt onder de volgende definities het volgende verstaan:
a. Nannies at Night: eenmanszaak, gevestigd te 1013 SL te Amsterdam, bekend onder het KvK nummer: 70551413.
b. Ouder: de Ouder(s) en/of voogd(en) en/of verzorger(s) die gebruik maakt/maken van de diensten van Nannies at Night en als zodanig zijn geregistreerd in de administratie van Nannies at Night.
c. Nanny: de persoon die door tussenkomst van Nannies at Night oppaswerkzaamheden verricht of gaat verrichten voor de Ouder.
d. Nanny-aanvraag: door de Ouder bij Nannies at Night ingediend verzoek voor het vinden van een Nanny door middel van het aanmeldformulier te downloaden op de website van Nannies at Night.
e. Overeenkomst: een nader, tussen Ouder en Nannies at Night, te sluiten bemiddelingsovereenkomst die strekt tot het leveren van Oppasdiensten
f. Match: een koppeling tussen de Ouder en Nanny, die tot stand is gekomen door bemiddeling van Nannies at Night en waarna Oppasdiensten door de Nanny zullen worden geleverd aan de Ouder.
g. Netwerk: alle gezamenlijk bij Nannies at Night geadministreerde Nannies , waar door Nannies at Night een beroep op wordt gedaan met betrekking tot bemiddeling tussen Nanny en Ouder indien deze laatste een verzoek voor Oppas Werkzaamheden doen.
h. Oppasdienst: het oppassen op het kind van de Ouder die staat ingeschreven bij Nannies at Night
i. Aanmeldformulier: de Nanny schrijft zich in bij Nannies at Night door gebruik te maken van het daarvoor bestemde aanmeldformulier dat zij ontvangen van Nannies at Night of heeft kunnen downloaden van de website van Nannies at Night.
Artikel 2. Algemeen
2.1 De Ouder moet zich via het officiële Aanmeldformulier inschrijven om geregistreerd te worden bij Nannies at Night.
2.2 De inschrijfkosten bedragen éénmalig 50 euro. Dit is inclusief kennismaking via een videogesprek.
2.3 De Ouder geeft minimaal 7 dagen van te voren aan Nannies at Night door op welke nachten zij een Nanny nodig heeft. Indien zij op vaste basis een Nanny nodig heeft, dan wordt dit ook doorgegeven. Dit kan telefonisch of per mail naar: joanne@nanniesatnight.com of chantal@nanniesatnight.com.
2.4 De Nanny neemt verantwoording voor het achterlaten van het huis in dezelfde staat als waarin zij het aantrof. Indien hierover klachten zijn, kan contact worden opgenomen met Nannies at Night.
  
 2.5 Een Ouder zal niet, zonder medeweten van Nannies at Night afspraken inplannen met een Nanny die Oppasdiensten levert in dienst van Nannies at Night
2.6 Nannies at Night biedt nachten aan van minimaal 9 uur per nacht.
2.6.1 Nannies at Night biedt avonden aan van minimaal 3 uur per avond.
2.7 Nannies at Night biedt drie soort nannies aan: nannies, en senior en pro nannies. 2.7.1 Bij de drie soorten nannies gelden de volgende tarieven op basis van 1 baby/kind.
    per uur
per nacht (9 uur)
Nanny
Nannies at Night
1 nacht Nanny
17 euro
153 euro
12 euro x 9 uur = 108 euro
5 euro x 9 uur = 45 euro
      per uur
per nacht (9 uur)
Senior Nanny
Nannies at Night
1 nacht Senior Nanny
21 euro
189 euro
15 euro x 9 uur = 135 euro
6 euro x 9 uur = 54 euro
      per uur
per nacht (9 uur)
Pro Nanny
Nannies at Night
1 nacht Pro Nanny
25 euro
225 euro
18 euro x 9 uur = 162 euro
7 euro x 9 uur = 63 euro
  2.7.2 Bij een tweede baby/kind geldt 2 euro per uur extra.
Artikel 3. Aansprakelijkheid en verzekeringen
3.1 Nannies at Night is tijdens de Oppasdienst niet verantwoordelijk voor enige schade, van welke aard dan ook (waaronder, maar niet beperkt tot directe en indirecte schade, immateriële- dan wel materiële schade) die voortkomt uit ongevallen die veroorzaakt zijn door kinderen, de Nanny dan wel derden. De Ouder en de Nanny zijn zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen tijdens de Oppasdienst.
3.2 De Oppasdienst is voor zowel de Ouder als voor de Nanny op eigen risico.
3.3 Zowel de Nanny als de ouder(s) vrijwaart Nannies at Night voor enige aansprakelijkheid voortkomend uit schade veroorzaakt door de Nanny (als bedoeld onder 3.1); de Nanny is verantwoordelijk voor eigen handelen tijdens de Oppasdienst en zal veroorzaakte schade zelf vergoeden aan de Ouders.
3.4 Nannies at Night is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enigerlei afspraken die de Ouder en de Nanny onderling maken.
Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst
4.1 Nannies at Night bemiddelt bij het tot stand brengen van een of meerdere overeenkomsten die strekken tot het leveren van Oppasdiensten aan te gaan door de Ouder en de Nanny.
Artikel 5. Betalingen
5.1.a De Nanny krijgt een vast bruto uurtarief van 12 euro bij 1 kind. Per extra kind krijgt de Nanny 2 euro per uur extra.

 5.1.b De Senior Nanny krijgt een vast bruto uurtarief van 15 euro bij 1 kind. Per extra kind krijgt de Nanny 2 euro per uur extra.
5.1.c De Pro Nanny krijgt een vast bruto uurtarief van 18 euro bij 1 kind. Per extra kind krijgt de Nanny 2 euro per uur extra.
5.2 Nannies at Night is niet verantwoordelijk voor de daadwerkelijke uitbetaling voor de Oppasdienst die plaatsvindt tussen Nanny en Ouder. Het is aan de Ouder te bepalen of dit contact, per bankoverboeking of anders plaatsvindt tegen een tijdstip onderling met de Nanny overeengekomen.
5.3 De Nanny werkt volgens de Wet Dienstverlening aan Huis. De nader te sluiten overeenkomst tussen Nanny en Ouder zal dan ook voldoen aan de wettelijke vereisten die de Wet Dienstverlening aan Huis stelt. Voor meer informatie hierover kunnen de Ouders terecht bij de Belastingdienst, specifiek “De Wet Dienstverlening aan huis”.
5.4 Voor de Ouder die een factuur ontvangt, geldt een betalingstermijn van 14 dagen, tenzij anders is overeengekomen.
5.5 Eind van de maand stuurt Nannies at Night een overzicht van de geboekte nachten en een factuur met de betreffende boekingskosten.
5.6 Indien de factuur niet binnen de termijn is betaald, ontvangt de Ouder een betalingsherinnering met het verzoek te betalen.
5.7 Nannies at Night is gerechtigd om twee weken na de betalingsherinnering incassokosten te berekenen.
5.8 Op de officiële feestdagen: Kerst (24, 25 en 26 december), oudejaarsnacht (31 december), Pasen en koningsdag (27 april) krijgt de nanny 200% van het uurtarief.
Artikel 6. Annulering
6.1 In geval van ziekte meldt de Nanny dit telefonisch vóór 12.00u ’s middags op de dag van de ingeplande Oppasdienst aan Nannies at Night. Indien zij een oppasdienst op vaste basis heeft, dan doet zij eenzelfde melding aan de Ouder.
6.2.1 Bij een geboekte nacht kan de Ouder minimaal 7 dagen voor aanvang van de dienst, de dienst kosteloos annuleren.
6.2.2 Indien de Ouder een Oppasdienst tussen 7 dagen en 24 uur van tevoren annuleert, dan betaalt zij de Nanny minimaal drie uur uit.
6.2.3 Indien de Ouder een Oppasdienst minder dan 24 uur van tevoren annuleert, dan betaalt zij de Nanny minimaal zes uur uit.
6.3 Bij een annulering binnen 24 uur voor aanvang van de eerst geboekte nacht na de intake, brengt Nannies at Night tevens de registratiekosten van €50 in rekening
Artikel 7. Privacy
7.1. Nannies at Night houdt een database bij waarin gegevens van de Ouders zijn opgenomen. De Ouder geeft toestemming voor de registratie van diens gegevens in voornoemde database. De gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden verspreid of voor andere doeleinden worden gebruikt dan die betrekking hebben op de levering van Oppasdiensten.

 7.2. Bij inschrijving geeft de Ouder persoonlijke gegevens op. De Ouder geeft Nannies at Night hierbij toestemming de persoonsgegevens te gebruiken om: haar dienstverlening uit te oefenen, haar dienstverlening verder te optimaliseren en de Ouder te informeren over Nannies at Night
7.3 Er zal een dossier worden aangelegd per gezin waarvoor Oppasdiensten worden verzorgd inclusief alle relevante informatie. Dit dossier wordt doorgestuurd naar de Nanny, zodat zij de beschikking heeft over alle relevante informatie betrekking hebbend op de door haar uit te voeren oppasdienst.
Artikel 8. Wijziging algemene voorwaarden
8.1. Nannies at Night behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden te wijzigen en de gewijzigde voorwaarden op de bestaande overeenkomsten van toepassing te verklaren. Nannies at Night zal de wijziging tijdig bekend maken aan Ouder(s). De wijzigingen treden 30 dagen na de bekendmaking per email in werking.
8.2. Indien de Ouder niet akkoord gaat met enigerlei wijziging van onderhavige algemene voorwaarden, dan kan zij tot de datum waarop de nieuwe algemene voorwaarden van kracht zullen worden de overeenkomst per direct beëindigen.
Artikel 9. Overige bepalingen
9.1 De Nanny gaat op verantwoorde wijze om met privégegevens van en privéaangelegenheden die plaatshebben binnen het oppasgezin. Het maken van foto’s en/of video’s en het verspreiden daarvan op internet (met name social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter) is nadrukkelijk niet toegestaan.
9.2 Het is verboden om in het bijzijn van de kinderen te roken of andere (verdovende) middelen te gebruiken (waaronder begrepen, maar niet beperkt tot alcohol en enige vorm van cannabis of andere drugs).
9.3 Het is de Nanny niet toegestaan om personen mee te nemen of langs te laten komen tijdens het verrichten van de Oppasdienst.
9.4 De Ouder zal van eventuele conflicten die zij heeft met de Nanny en/of ontevredenheden die zij ervaart, direct melding doen aan Nannies at Night.
9.5 Indien Nannies at Night van mening is dat de Nanny haar werkzaamheden niet naar behoren uitvoert of heeft uitgevoerd, dan zal er een gesprek plaatsvinden tussen beide partijen. Indien Nannies at Night van mening blijft dat de Nanny niet naar behoren functioneert, dan zal de bestaande overeenkomst eenzijdig door Nannies at Night kunnen worden beëindigd, zonder inachtneming van een opzegtermijn en/of schadevergoeding.
9.6 De Nanny is puur en alleen verantwoordelijk voor de geregistreerde kinderen. Dit betekent dat wanneer er een ‘niet geregistreerd’ kind onder het toezicht van de Nanny wordt gezet, de Ouder van dit kind altijd eindverantwoordelijke is.
Artikel 10. Boete clausule
10.1. Indien de Nanny rechtstreeks (dat wil zeggen zonder tussenkomst en medeweten van Nannies at Night) Oppasdiensten verricht bij een Ouder of bij de kennissenkring van de Ouder, dan is de Nanny per oppasdienst (die niet verricht wordt door een Nanny van Nannies at Night ) aan Nannies at Night een boete van EUR 500,- verschuldigd.

 Artikel 11. Toepasselijk recht
11.1 Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Geschillen resulterend uit of betrekking hebbend op deze overeenkomst zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Amsterdam, Arrondissement Amsterdam.
×
Privacybeleid
Privacyverklaring Nannies at Night
01-07-2019

Nannies at Night gevestigd aan de wormerveerstraat 204, 1016 SL te Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Inhoud
Contactgegevens
Persoonsgegevens die wij verwerken
Waarom Nannies at Night gegevens nodig heeft
Hoe lang Nannies at Night jouw gegevens bewaart 
Delen met anderen
In kaart brengen websitebezoek
Google analytics
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

1. Contactgegevens:
Postadres: Wormerveerstraat 204, 1013 SL Amsterdam 
Vestigingsadres: Spaces de Walvis, Grote Bickersstraat 74-78, 1013 KS Amsterdam
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 70551413
Telefoon: +31 (0) 618461581 (Joanne van Altena) 
E-mailadres: joanne@nanniesatnight.com
Website van Nannies at Night: https://www.nanniesatnight.com

Joanne van Altena is de Functionaris Gegevensbescherming van Nannies at Night zij is te bereiken via info@nanniesatnight.com

2. Persoonsgegevens die wij verwerken:
Nannies at Night verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Nannies at Night verstrekt. Nannies at Night kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Gezinnen:
Voor- en achternaam
Voor- en achternaam kinderen
Geboortedatum kinderen
Geslacht kinderen
Bijzonderheden kinderen (rondom gezondheid, bevalling, geboorte)
Adresgegevens
Telefoonnummers
E-mailadres
Via welk contact je bij ons bent gekomen
Afgenomen diensten
Abonnementsgegevens

Nanny’s:
Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Je CV
De opleiding die je volgt
Je polisnummer aansprakelijkheidsverzekering 
Contactgegevens van 2 referenties
Noodnummer
Via welk contact je bent gekomen

Algemeen:
Je Ip-adres
Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

3. Waarom Nannies at Night gegevens nodig heeft
Nannies at Night verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Nannies at Night uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit de diensten die Nannies at Night aanbiedt; het maken van een juiste match tussen gezin en Nanny.

Verder verwerkt Nannies at Night jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Het uitvoeren van de aanvraag
Het afhandelen van jouw betaling 
Verzenden van onze nieuwsbrief
Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
Het doen van marktonderzoek en marketing- en verkoopactiviteiten (ook na beëindiging van het contract) ten behoeve van de dienstverlening en de verkoop van producten en diensten van Nannies at Night.
Nannies at Night analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 
Nannies at Night verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Daarnaast zijn er nog de gegevens die de nanny’s nodig hebben om goede zorg te kunnen leveren. Hierbij is een deel van de persoonsgegevens nodig, bijvoorbeeld je naam, telefoonnummer, adres en specifieke gegevens van jouw kinderen. Telefoonnummer en email adres versturen we alleen met uitdrukkelijke toestemming. Daarnaast hebben de nanny’s ook gegevens nodig over de hulpvraag en thuissituatie zodat ze goed weten wat zij moeten doen.
Een deel van de zorginformatie verandert over tijd. Nannies at Night en de nanny’s houden elkaar op de hoogte via whatsapp en email. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen die bij de zorg van jouw kinderen betrokken zijn op de hoogte gebracht kunnen worden hoe de nachten verlopen en eventuele potentiële risico’s kunnen worden gesignaleerd. 
De nanny’s zijn goed geïnstrueerd over wat wel en niet over whatsapp mag worden gecommuniceerd. Er zal dan ook geen privacy gevoelige informatie in worden opgenomen die niet tot doel heeft de zorg te verbeteren.
4. Hoe lang Nannies at Night jouw gegevens bewaart 
Nannies at Night bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Zo worden al de bij 2. genoemde persoonsgegevens bewaard, tot zeven jaar na beëindiging van de dienstverlening. Daarna worden de gegevens binnen één jaar onherleidbaar geanonimiseerd.

5. Delen met anderen
Nannies at Night verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uitsluitend de medewerkers in dienst van Nannies at Night die daartoe zijn aangewezen door Nannies at Night en die voor het uitoefenen van hun werk toegang nodig hebben tot deze gegevens. Nannies at Night maakt gebruik van leveranciers (te noemen: Mailchimp, Strikingly, MoneyMonk, Google Drive) die in principe ook bij deze gegevens kunnen; dit is overeenkomstig met de AVG afgedekt in verwerkersovereenkomsten.
6. In kaart brengen websitebezoek
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Op de website van Nannies at Night worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Nannies at Night gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 7. Google analytics
Nannies at Night maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Nannies at Night te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Nannies at Night heeft hier geen invloed op.
Nannies at Night heeft Google geen toestemming gegeven om via Nannies at Night verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Nannies at Night en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@nanniesatnight.com.
We reageren zo snel mogelijk, maar binnen 1 week, op jouw verzoek .

9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Nannies at Night neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Nannies at Night maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Nannies at Night via info@nanniesatnight.com