• Onze slaapcoach Pauline

  Lees hier het verhaal van onze slaapcoach Pauline en kom er achter wat zij doet!

  Ik ben Pauline, getrouwd en moeder van een dochter en twee zonen. Na 14 jaar in Australië te hebben gewoond en gewerkt zijn we nu terug in Nederland.

   

  Zolang ik me kan herinneren werk ik voor, bij- en met kinderen. In Australië heb ik jarenlang gezinnen mogen helpen op zware momenten in hun leven, waarbij het extra steuntje in de rug welkom was. Ik heb vele gezinnen mogen helpen met twee- of drielingen, grote gezinnen en ouders met een pasgeboren baby. Ik heb ouders ondersteund als nanny zijnde, maar ook tijdens de bevalling als doula.

   

  Mijn grootste passie is ouders ondersteunen bij het slaap trainen van baby en kind. Ik ben (internationaal gecertificeerd advanced slaapcoach bij ISSC en ook erkend bij de internationale association IACSC). Ook heb ik verschillende cursussen gedaan en zelf gegeven, zoals zwangerschaps-en baby yoga, massage les en Circle of Security.

   

  Ik vind het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan het welzijn van ouders en daarmee hun kinderen. Niets geeft mij meer voldoening dan mee te helpen zorgen voor kindjes. Ik zie mijn service als een soort emotionele omhelzing voor de ouder(s). En ik hoop dat mijn opgewekte persoonlijkheid en expertise andere ouders kan helpen en kijk altijd uit naar de volgende opdracht!

  Referenties

  Review J. Fontein (huisarts en moeder van een meisje)

  In januari werd ik moeder van een prachtige dochter. Naast de mooie momenten is het ook een enorme rollercoaster waarin je terecht komt. Gebroken nachten met een dochter die niet wil slapen is dan echt heel zwaar. Op het moment dat ik niet meer kon, kwam daar Nannies at Night voorbij. Na een intake, werd mij geadviseerd om ook een coach te vragen voor advies. Twee dagen later zat Pauline bij mij op de bank. Wat een verademing. Zoveel rust en positiviteit. Duidelijk in haar advies. Altijd bereikbaar voor overleg. Binnen een week sliep mijn dochter op haar eigen kamer en was er een ritme! Niet te geloven, met een paar tips en wat doorzettingsvermogen. Daarnaast kwam Pauline 2 nachten de zorg overnemen. Wat een rust gaf dat. Twee nachten gewoon slapen, geen zorgen. Dit alles maakt mij een veel leukere en betere moeder! Precies wat er nodig was om weer vol goede moed verder te gaan. Trek op tijd aan de bel en schaam je niet. Nannies at Night is echt een verademing.

  Review L. Hellemons (moeder van 2 niet slapende kindjes)

  We hebben 2 kindjes die ons wakker hielden thuis en wilde daarom een night-nanny om even wat slaap te kunnen pakken. Chantal adviseerde ons (gelukkig!) echter een slaapcoach zodat we niet een korte-termijn oplossing hadden, maar eindelijk weer slaap op de lange termijn. Ik was altijd een beetje sceptisch tegenover slaapcoaches, ik had alle boeken gelezen en vond altijd dat ik zo kon opdreunen wat je moet doen, maar ik ben super blij dat we het wel gedaan hebben. Wij hadden echt even iemand nodig die bij ons kwam om de ingeslopen routines te doorbreken want met slaaptekort ga je nu eenmaal voor de snelste weg. Ik sliep al 2 maanden met mijn 6 maanden oude dochter in bed die moeilijk sliep vanwege eczeem en ingeslopen routines en mijn vriend sliep bij onze zoon van 2 jaar op de kamer op een matrasje want hij durfde niet meer alleen te slapen. Naar bed gaan was een drama van uren en iedere avond zagen we op tegen de nacht. Met Pauline voelde het meteen fijn. Ze is heel respectvol en lief naar de kinderen en naar ons en ook geen voorstander van de cry-out methode. Erg fijn dat er iemand in ons huis kwam om de nachten te helpen en zo echt goed te kijken wat de juiste methode en behoefte is voor een kindje. Ik voelde me meteen vertrouwd bij Pauline en liet haar met gerust hart de nachten met onze dochter doen. Ik kon op zolder met oordoppen en heb heerlijk geslapen. De constante aanpak hielp ook erg goed. Onze dochter sliep binnen enkele dagen op haar eigen kamer, werd met de nacht minder wakker en bleek na een week ook helemaal geen nachtvoedingen meer nodig te hebben. Onze zoon was ook meteen weg van Pauline, ze kwam als “slaapfee” met “slaap-creme" en dromen-spray" en hij vond het allemaal fantastisch. Binnen 3 avonden was het drama van naar bed gaan omgetoverd in een ritueeltje van 15 minuten en geen tranen meer als de lamp uit gaat. En nu een paar weken later zijn de nachten (bijna) rustig. Als het even tegenzit daarna konden we Pauline ook bellen, echt fijne en effectieve slaap-coaching! Ik ben niet langer sceptisch, maar gun iedereen met slecht slapende kindjes een Pauline.

   

  Review L. Weeteling (moeder van een niet slapend meisje van 1)

  In slechte periodes moest ik er elke 1,5 uur uit om mijn dochter van ruim 1 weer in slaap te krijgen. We wisten dat er iets moest veranderen en hebben ook een aantal pogingen ondernomen (met advies van een slaapcoach). We waren alleen te moe om het door te zetten. Toen we het echt niet meer zagen zitten was daar Pauline van Nannies at Night, onze slaapfluisteraar. Met een plan op zak nam zij de zorg voor onze dochter drie nachten over. We vonden het erg spannend en onze dochter werd in het begin erg boos, maar Pauline stelde ons gerust en heeft drie nachten bij haar gebivakkeerd. Elke nacht ging het beter. Ook daarna bleef Pauline op afstand betrokken en advies geven. Zo fijn, want een paar weken later kwam de terugval. Iets met vaccinaties en tandjes, waardoor we in ons oude patroon vervielen. Met behulp van Pauline en één nacht een nanny sliep onze dochter snel weer door. Naar bed gaan is nu ook geen struggle meer. ’s Nachts wordt er door iedereen geslapen en overdag hebben we bakken meer energie, echt een verademing.

  Review F. Bietrix (alleenstaande moeder van een baby van 2 maanden)

  Nannies at night has been a life saver. As a single parent I did not only need to sleep but also to find kindness and reassurance me and my baby were doing well. We found both with Nannie’s at night. Reliable, professionnel, sweet and friendly. I highly recommend their services

  Review S. Park (moeder van een baby van 6 maanden)
  To be honest i was a bit skeptical but we got so desperate at month 6 with our second born who we tried to sleep train ourselves with little success. He would scream for hours and hours on end. He was different from our firstborn who we successfully sleep trained ourselves within a few days. We just did the first package and Pauline came over for the consult. She helped us identify a few things to work on. Pretty similar to what the books and blogs say. But she really gave us the confidence to do what we knew we needed to do. It was nice to be able to text and call her anytime and get her advice and encouragement. Within two weeks my kid went from waking nonstop every 1-2-3 hours to 9-10 hours a night with one or two wakings. Which was a vast improvement. She helped reassure us that we weren't messing up our kid when we picked him up. And just overall was truly a coach to give you recommendations and advice. Yes there was some crying involved , alot actually but we've come a loooong way in a short period of time. Thank you Pauline and N@N!

×
Privacybeleid
Privacyverklaring Nannies at Night
01-07-2019

Nannies at Night gevestigd aan de wormerveerstraat 204, 1016 SL te Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Inhoud
Contactgegevens
Persoonsgegevens die wij verwerken
Waarom Nannies at Night gegevens nodig heeft
Hoe lang Nannies at Night jouw gegevens bewaart 
Delen met anderen
In kaart brengen websitebezoek
Google analytics
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

1. Contactgegevens:
Postadres: Wormerveerstraat 204, 1013 SL Amsterdam 
Vestigingsadres: Spaces de Walvis, Grote Bickersstraat 74-78, 1013 KS Amsterdam
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 70551413
Telefoon: +31 (0) 618461581 (Joanne van Altena) 
E-mailadres: joanne@nanniesatnight.com
Website van Nannies at Night: https://www.nanniesatnight.com

Joanne van Altena is de Functionaris Gegevensbescherming van Nannies at Night zij is te bereiken via info@nanniesatnight.com

2. Persoonsgegevens die wij verwerken:
Nannies at Night verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Nannies at Night verstrekt. Nannies at Night kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Gezinnen:
Voor- en achternaam
Voor- en achternaam kinderen
Geboortedatum kinderen
Geslacht kinderen
Bijzonderheden kinderen (rondom gezondheid, bevalling, geboorte)
Adresgegevens
Telefoonnummers
E-mailadres
Via welk contact je bij ons bent gekomen
Afgenomen diensten
Abonnementsgegevens

Nanny’s:
Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Je CV
De opleiding die je volgt
Je polisnummer aansprakelijkheidsverzekering 
Contactgegevens van 2 referenties
Noodnummer
Via welk contact je bent gekomen

Algemeen:
Je Ip-adres
Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

3. Waarom Nannies at Night gegevens nodig heeft
Nannies at Night verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Nannies at Night uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit de diensten die Nannies at Night aanbiedt; het maken van een juiste match tussen gezin en Nanny.

Verder verwerkt Nannies at Night jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Het uitvoeren van de aanvraag
Het afhandelen van jouw betaling 
Verzenden van onze nieuwsbrief
Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
Het doen van marktonderzoek en marketing- en verkoopactiviteiten (ook na beëindiging van het contract) ten behoeve van de dienstverlening en de verkoop van producten en diensten van Nannies at Night.
Nannies at Night analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 
Nannies at Night verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Daarnaast zijn er nog de gegevens die de nanny’s nodig hebben om goede zorg te kunnen leveren. Hierbij is een deel van de persoonsgegevens nodig, bijvoorbeeld je naam, telefoonnummer, adres en specifieke gegevens van jouw kinderen. Telefoonnummer en email adres versturen we alleen met uitdrukkelijke toestemming. Daarnaast hebben de nanny’s ook gegevens nodig over de hulpvraag en thuissituatie zodat ze goed weten wat zij moeten doen.
Een deel van de zorginformatie verandert over tijd. Nannies at Night en de nanny’s houden elkaar op de hoogte via whatsapp en email. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen die bij de zorg van jouw kinderen betrokken zijn op de hoogte gebracht kunnen worden hoe de nachten verlopen en eventuele potentiële risico’s kunnen worden gesignaleerd. 
De nanny’s zijn goed geïnstrueerd over wat wel en niet over whatsapp mag worden gecommuniceerd. Er zal dan ook geen privacy gevoelige informatie in worden opgenomen die niet tot doel heeft de zorg te verbeteren.
4. Hoe lang Nannies at Night jouw gegevens bewaart 
Nannies at Night bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Zo worden al de bij 2. genoemde persoonsgegevens bewaard, tot zeven jaar na beëindiging van de dienstverlening. Daarna worden de gegevens binnen één jaar onherleidbaar geanonimiseerd.

5. Delen met anderen
Nannies at Night verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uitsluitend de medewerkers in dienst van Nannies at Night die daartoe zijn aangewezen door Nannies at Night en die voor het uitoefenen van hun werk toegang nodig hebben tot deze gegevens. Nannies at Night maakt gebruik van leveranciers (te noemen: Mailchimp, Strikingly, MoneyMonk, Google Drive) die in principe ook bij deze gegevens kunnen; dit is overeenkomstig met de AVG afgedekt in verwerkersovereenkomsten.
6. In kaart brengen websitebezoek
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Op de website van Nannies at Night worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Nannies at Night gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 7. Google analytics
Nannies at Night maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Nannies at Night te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Nannies at Night heeft hier geen invloed op.
Nannies at Night heeft Google geen toestemming gegeven om via Nannies at Night verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Nannies at Night en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@nanniesatnight.com.
We reageren zo snel mogelijk, maar binnen 1 week, op jouw verzoek .

9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Nannies at Night neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Nannies at Night maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Nannies at Night via info@nanniesatnight.com