• Succesverhalen

  na het volgen van pakket 1, 2 of 3 met onze slaapcoach Pauline

  Review J. Fontein (huisarts en moeder van een pasgeboren meisje)

  pakket 3

  In januari werd ik moeder van een prachtige dochter. Naast de mooie momenten is het ook een enorme rollercoaster waarin je terecht komt. Gebroken nachten met een dochter die niet wil slapen is dan echt heel zwaar. Op het moment dat ik niet meer kon, kwam daar Nannies at Night voorbij. Na een intake, werd mij geadviseerd om ook een coach te vragen voor advies. Twee dagen later zat Pauline bij mij op de bank. Wat een verademing. Zoveel rust en positiviteit. Duidelijk in haar advies. Altijd bereikbaar voor overleg. Binnen een week sliep mijn dochter op haar eigen kamer en was er een ritme! Niet te geloven, met een paar tips en wat doorzettingsvermogen. Daarnaast kwam Pauline 2 nachten de zorg overnemen. Wat een rust gaf dat. Twee nachten gewoon slapen, geen zorgen. Dit alles maakt mij een veel leukere en betere moeder! Precies wat er nodig was om weer vol goede moed verder te gaan. Trek op tijd aan de bel en schaam je niet. Nannies at Night is echt een verademing.

  Review L. Weeteling (moeder van een niet slapend meisje van 1 jaar)

  pakket 3

  In slechte periodes moest ik er elke 1,5 uur uit om mijn dochter van ruim 1 weer in slaap te krijgen. We wisten dat er iets moest veranderen en hebben ook een aantal pogingen ondernomen (met advies van een slaapcoach). We waren alleen te moe om het door te zetten. Toen we het echt niet meer zagen zitten was daar Pauline van Nannies at Night, onze slaapfluisteraar. Met een plan op zak nam zij de zorg voor onze dochter drie nachten over. We vonden het erg spannend en onze dochter werd in het begin erg boos, maar Pauline stelde ons gerust en heeft drie nachten bij haar gebivakkeerd. Elke nacht ging het beter. Ook daarna bleef Pauline op afstand betrokken en advies geven. Zo fijn, want een paar weken later kwam de terugval. Iets met vaccinaties en tandjes, waardoor we in ons oude patroon vervielen. Met behulp van Pauline en één nacht een nanny sliep onze dochter snel weer door. Naar bed gaan is nu ook geen struggle meer. ’s Nachts wordt er door iedereen geslapen en overdag hebben we bakken meer energie, echt een verademing.

  Review S. Park (moeder van een baby van 6 maanden)

  pakket 1
  To be honest i was a bit skeptical but we got so desperate at month 6 with our second born who we tried to sleep train ourselves with little success. He would scream for hours and hours on end. He was different from our firstborn who we successfully sleep trained ourselves within a few days. We just did the first package and Pauline came over for the consult. She helped us identify a few things to work on. Pretty similar to what the books and blogs say. But she really gave us the confidence to do what we knew we needed to do. It was nice to be able to text and call her anytime and get her advice and encouragement. Within two weeks my kid went from waking nonstop every 1-2-3 hours to 9-10 hours a night with one or two wakings. Which was a vast improvement. She helped reassure us that we weren't messing up our kid when we picked him up. And just overall was truly a coach to give you recommendations and advice. Yes there was some crying involved , alot actually but we've come a loooong way in a short period of time. Thank you Pauline and N@N!

  Review L. Hellemons (moeder van 2 niet slapende kindjes)

  pakket 3

  We hebben 2 kindjes die ons wakker hielden thuis en wilde daarom een night-nanny om even wat slaap te kunnen pakken. Chantal adviseerde ons (gelukkig!) echter een slaapcoach zodat we niet een korte-termijn oplossing hadden, maar eindelijk weer slaap op de lange termijn. Ik was altijd een beetje sceptisch tegenover slaapcoaches, ik had alle boeken gelezen en vond altijd dat ik zo kon opdreunen wat je moet doen, maar ik ben super blij dat we het wel gedaan hebben. Wij hadden echt even iemand nodig die bij ons kwam om de ingeslopen routines te doorbreken want met slaaptekort ga je nu eenmaal voor de snelste weg. Ik sliep al 2 maanden met mijn 6 maanden oude dochter in bed die moeilijk sliep vanwege eczeem en ingeslopen routines en mijn vriend sliep bij onze zoon van 2 jaar op de kamer op een matrasje want hij durfde niet meer alleen te slapen. Naar bed gaan was een drama van uren en iedere avond zagen we op tegen de nacht. Met Pauline voelde het meteen fijn. Ze is heel respectvol en lief naar de kinderen en naar ons en ook geen voorstander van de cry-out methode. Erg fijn dat er iemand in ons huis kwam om de nachten te helpen en zo echt goed te kijken wat de juiste methode en behoefte is voor een kindje. Ik voelde me meteen vertrouwd bij Pauline en liet haar met gerust hart de nachten met onze dochter doen. Ik kon op zolder met oordoppen en heb heerlijk geslapen. De constante aanpak hielp ook erg goed. Onze dochter sliep binnen enkele dagen op haar eigen kamer, werd met de nacht minder wakker en bleek na een week ook helemaal geen nachtvoedingen meer nodig te hebben. Onze zoon was ook meteen weg van Pauline, ze kwam als “slaapfee” met “slaap-creme" en dromen-spray" en hij vond het allemaal fantastisch. Binnen 3 avonden was het drama van naar bed gaan omgetoverd in een ritueeltje van 15 minuten en geen tranen meer als de lamp uit gaat. En nu een paar weken later zijn de nachten (bijna) rustig. Als het even tegenzit daarna konden we Pauline ook bellen, echt fijne en effectieve slaap-coaching! Ik ben niet langer sceptisch, maar gun iedereen met slecht slapende kindjes een Pauline.

  Review F. Bietrix (alleenstaande moeder van een baby van 2 maanden)

  pakket 1

  Nannies at night has been a life saver. As a single parent I did not only need to sleep but also to find kindness and reassurance me and my baby were doing well. We found both with Nannie’s at night. Reliable, professionnel, sweet and friendly. I highly recommend their services