• Ervaringen

  van tevreden gezinnen

  Having a trustworthy person come to stay so that we can get a good night's sleep.

   

  De service van Nannies at Night was zeer snel, betrokken en professioneel. Het heeft me echt door een eerste periode met de tweeling geholpen. Door Nannies at Night bleef ik energie houden voor de oudere kinderen en bleef ik een leuke moeder. Door een aantal nachten per week goed te slapen in de eerste intensieve periode zit er nu een goed ritme in en draait ons gezin met vier kinderen. Ik ben zelf alweer langzaam begonnen met werken.

  Erg fijn dat snel een oppas geregeld is. Met grote flexibiliteit waardoor het goed aansloot op onze wensen. We hopen geen night nanny meer nodig te hebben, maar zo wel dan komen we zeker bij jullie terug!

  Wij ervaren de nachtoppas als zeer positief, als zij er is dan kunnen wij met een gerust hart slapen

  Nannies at Night bood uitkomst toen we er helemaal doorheen zaten na een heleboel slechte nachten. 1 of 2 nachten per week goed kunnen doorslapen zorgt ervoor dat je er weer tegenaan kunt. Vanaf het moment dat Tess binnen kwam hadden we direct een goed gevoel bij haar. De eerste nacht was best spannend maar inmiddels laten we de zorg voor onze kids met een gerust hart aan haar over.

  Zeer professionele en lieve nannies die ervoor zorgen dat wij fittere en leukere uitgeslapen ouders kunnen zijn, echt heel fijn!

  Onze reddende engel

  Overal ben ik heel tevreden met jullie service. Dat ik jullie gelijk kan benaderen via Whatsapp, dat ik de nanny direct kan betalen met een Tikkie, dat ik referenties van Nannies mag aanvragen bij jullie,...

  Vind ik allemaal alleen maar fijn!

  I think it is a brilliant service! Thanks for the peace of mind :)

  Wat een genot! Twee nachten op rij hebben 9 uur aaneengesloten geslapen, we wisten niet meer dat dat bestond :). Onze nanny was zeer netjes en onopvallend aanwezig. Ze deed vlekkeloos haar werk en gaf ook nog goede tips. Aanrader!

  Very service-oriented; very professional presentation.

  Ik was wat sceptisch toen mijn man begon over een night nanny. Na de eerste keer voelt de komst van Robin als een geschenk. De uren slaap, kwalitatief slaap zijn heerlijk!

  Snel, professioneel, betrokken en weet ouders op de juiste manier te ontlasten...

  Zeer goede service voor wanneer je echt een nacht slaap nodig hebt. Prijzen zijn wel erg stevig, maar erg vriendelijke en bekwame nanny en organisatie.

  Joanne is perfectly calm and easygoing. No stress at all. I needed that with a baby who cried a lot at the beginning.

  We absolutely love Nannies at Night! A good nights sleep is all you want as a new parent and Nannies at Night provides that for you and your partner with a trusted and experienced nanny.. Highly recommended for all new parents