• VOOR NANNIES

  Onze nannies houden van het werk & dat vinden wij geweldig!

  broken image

  Affiniteit met baby's en kinderen

  Zowel onze families als wij zelf hechten grote waarden aan dat je (aantoonbare) ervaring hebt in de zorg voor baby's (en kinderen). Je hart ligt bij het werken met baby's; je volgt een opleiding die zorggerelateerd is en ziet hierin ook een toekomstige carrière.

  broken image

  De juiste papieren

  Het is van essentieel belang dat jouw ervaring aantoonbaar is. Dit betekent dat je beschikt over de juiste papieren en/of contacten. Allereerst dien je te beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering (AVP). Daarnaast vragen wij 2 referenties op en vragen wij een VOG voor je aan. Tot slot volg je bij Het EHBO Bureau een speciale baby EHBO en verzorging workshop.

  broken image

  Flexibiliteit

  Met een baby of kind is alles onvoorspelbaar. Er kunnen last minute nachten bijkomen, maar ook afgezegd worden. Wij willen onze gezinnen de mogelijkheid bieden om zo laat mogelijk nog extra nachten in te kunnen boeken, maar houd er rekening mee dat het andersom dus ook kan voorkomen.

  broken image

  Enthousiasme en betrouwbaarheid

  Het zorgen voor kinderen is voor jou een tweede natuur. Je bent enthousiast, bescheiden, straalt vertrouwen uit en weet van aanpakken. Daar waar nodig is geef je tips. De ouders krijgen op deze manier de volledige vertrouwen in jou als nanny en weten dat ze op jou kunnen bouwen.

  broken image

  Voor langere tijd beschikbaar

  Onze gezinnen vinden het fijn om zoveel mogelijk dezelfde gezichten te zien. We proberen daarom altijd 1 a 2 vaste nannies aan een gezin te koppelen.

 • Wat biedt Nannies at Night jou?

  • Je doet maatschappelijk relevant werk met baby's en kinderen.
  • Je kunt de nachten inplannen die jou het beste uitkomen.
  • Je kunt je werk combineren met je studie overdag.
  • Je verdient minimaal € 12,- bruto per uur.
   De betalingen van jouw salaris gaan op dit moment direct via de gezinnen na iedere nacht.

  Via deze link meer informatie over onze Algemene Voorwaarden voor de nanny's