• Nannies at Night: dé Night Nanny in Rotterdam

  Niet alleen overdag kan het handig zijn om een oppas achter de hand te hebben: ook ‘s nachts is het fijn om zo nu en dan wat hulp te krijgen. Zeker wanneer korte nachten ervoor zorgen dat je energie steeds verder opraakt. Daarom staat Nannies at Night ook in Rotterdam voor je klaar als je op zoekt bent naar een ervaren nachtoppas, zodat jij rustig kunt bijkomen en weer van je nachtrust kunt genieten.

  Jonge gezinnen in Rotterdam

  Als grote, moderne stad heeft Rotterdam niet alleen voor young professionals veel te bieden; tussen de wolkenkrabbers kun je alle kanten op. Ook voor veel jonge gezinnen is de havenstad dus een populaire thuisbasis. Maar hoe leuk het leven in Rotterdam ook is, het ouderschap zelf zorgt soms voor de nodige uitdagingen, helemaal als je veel gebroken nachten hebt. Een nachtoppas van Nannies at Night vormt dan die o zo welkome hulp in de nacht, bijvoorbeeld hij het voeden, troosten, verschonen, enzovoort. Terwijl jij eindelijk weer eens een hele nacht doorslaapt, is jouw kleintje in goede handen.

  Ook een nacht nanny in Rotterdam?

  Het hoofdkantoor van Nannies at Night bevindt zich in Amsterdam, maar onze nannies bevinden zich in het hele land! Ook in Rotterdam hebben veel gezinnen immers baat bij het vinden van een betrouwbare nacht nanny. Omdat wij al onze nannies zelf selecteren, neemt dit voor de ouders een hoop spanning weg. We begrijpen namelijk heel goed dat het best een beetje spannend is om de zorg uit handen te geven! Geen zorgen: de ervaring leert gelukkig dat onze ervaren nacht nannies snel kunnen zorgen voor een vertrouwd gevoel. Ook onze nacht nannies in Rotterdam staan erom bekend dat zij rust, zelfverzekerdheid en vertrouwen uitstralen.

  Kies de nachtoppas die bij je past

  Overweeg je om een nachtoppas in Rotterdam in te schakelen via Nannies at Night, dan kun je kiezen tussen een Nanny, een Senior Nanny en een Pro Nanny. Elke nacht nanny heeft een EHBO-cursus voor baby’s en kinderen gevolgd van EHBO Bureau. Om Senior Nanny te worden, dient de nachtoppas ervaring te hebben met pasgeboren baby’s, minimaal 4 aantoonbare referenties te hebben, en minimaal 4 maanden werkzaam te zijn bij Nannies at Night. Heeft de nanny naast ervaring met pasgeboren baby’s ook 6 aantoonbare referenties en een diploma in Verloskunde, Geneeskunde of Verpleegkunde, dan spreken we zelfs van een Pro Nanny. Welke nacht nanny in Rotterdam bij jouw situatie past, bespreken we altijd in overleg: een goede klik is natuurlijk van essentieel belang.

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan hieronder een intake, of neem even contact met ons op als je nog vragen hebt.

 • Plan direct een intake in

  We nemen zo snel mogelijk contact op om de intake in te plannen