• broken image

  Nannies at Night

  Dé specialist in nacht nannies

  Nannies at Night is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd op het gebied van nachtoppas. Je kunt bij ons terecht voor een nanny die gedurende de nacht over jouw kind waakt. Dit betekent dat je 's nachts alle zorg uit handen kunt geven. Jij geniet van jouw nachtrust terwijl de nanny je baby verzorgt. De nanny is 's nachts verantwoordelijk voor alle taken die te maken hebben met jouw kind(eren); wiegen, troosten, voeden en verschonen. Zodat je 's ochtends fris en uitgerust aan de dag kunt beginnen.

   

  Behalve nacht nannies, bieden wij ook een (nacht) nanny voor de kraamperiode, weekenden, avonden, zakenreizen, events, huwelijken, vakanties en werken wij sinds 2021 ook met slaapcoach Pauline

 • Nacht Nanny

  Onze Nanny's nemen 's nachts de zorg van je kindje over.

  Van baby's tot oudere kinderen.

  Normaal gesproken van 22 - 7 uur.

  Avond Nanny

  Behalve 's nachts nemen onze Nanny's ook de zorg over in de avond zodat je er weer eens op uit kunt gaan.

  Minimaal 3 uur.

  Weekend Nanny

  Weekendje weg zonder de kinderen? Onze Nanny's nemen de zorg over tijdens het gehele weekend.

  Travel Nanny

  Nanny mee op vakantie? Dat kan! Boek nu 1 van onze travel nannies.

  Event Nanny

  Een bruiloft of een feestje waarbij alle familieleden en oppassen aanwezig? Zijn er meer baby's en kinderen aanwezig? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Boek nu jouw event nanny bij Nannies at Night.

  Business Nanny

  Op zakenreis en je baby mee? Boek nu een business nanny die voor jouw baby zorgt tijdens je zakenreisness nanny die voor jouw baby zorgt tijdens je zakenreis.

  Slaapcoach

  Wij zijn er ook om al jullie slaap problemen op te lossen. Sinds 2021 werken wij met slaapcoach Pauline. Het verschil: wij komen bij jullie thuis en kijken mee in de nacht. Klik hieronder om onze verschillende slaap pakketten te bekijken.