• Nacht nanny in Den Haag gezocht?

  Als kersverse ouder kun je soms wel wat hulp gebruiken. Korte nachten, lange dagen… Iedereen kent het cliché, maar je weet pas écht wat het betekent als je er zelf middenin zit. Daarom staat Nannies at Night ook in Den Haag voor je klaar als je een nachtje nodig hebt om op adem te komen. Benieuwd wat onze nacht nannies voor jou kunnen betekenen? We vertellen het graag!

  Het gezinsleven in Den Haag

  Het strand, de stad, cultuur, historie: Den Haag heeft het allemaal en is dus een populaire en kindvriendelijke thuisbasis voor veel jonge gezinnen. Maar hoe leuk het leven in de hofstad ook is, het ouderschap zelf zorgt soms voor de nodige uitdagingen, zeker als je nachtrust eronder lijdt. Dat is waar Nannies at Night een uitkomst kan bieden: onze nachtoppas neemt in de nacht de zorg volledig uit handen, dus ook het voeden, verschonen, troosten, enzovoort. Klinkt dat misschien een beetje spannend? Geen zorgen, want dat is heel normaal. De ervaring leert gelukkig dat onze ervaren nacht nannies jou goed op je gemak kunnen stellen, en al snel voor een vertrouwd gevoel zullen zorgen.

  Ook nacht nanny in Den Haag

  Nannies at Night is gevestigd in Amsterdam, maar ons netwerk groeit stevig door: onze nannies zijn beschikbaar in het hele land! Ouders in Nederland hebben immers baat bij het vinden een betrouwbare nachtoppas. Ook een nacht nanny in Den Haag behoort dus tot de mogelijkheden. Zo profiteer jij in de ‘mooie stad, achter de duinen’ van een heerlijk nachtje doorslapen, of ga je juist eindelijk weer een keer borrelen op de Grote Markt met vriend(inn)en of je partner. Terwijl onze nacht nanny zich over jouw kleintje ontfermt, kun jij weer even opladen op de manier die jij fijn vindt.

  Kies de nachtoppas die bij je past


  Overweeg je om een nachtoppas in Den Haag in te schakelen via Nannies at Night, dan kun je kiezen tussen een Nanny, een Senior Nanny en een Pro Nanny. Elke nacht nanny heeft een EHBO-cursus voor baby’s en kinderen gevolgd. Om Senior Nanny te worden, dient de nachtoppas minimaal 24 te zijn, minimaal 4 aantoonbare referenties te hebben, en minimaal 4 maanden werkzaam te zijn bij Nannies at Night. Heeft de nanny 6 aantoonbare referenties en in haar laatste jaar/bezit van een diploma in Verloskunde, Geneeskunde of Verpleegkunde, dan spreken we zelfs van een Pro Nanny. Welke nacht nanny in Den Haag bij jouw situatie past, bespreken we natuurlijk in overleg: een goede klik is uiteraard van groot belang.

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan hieronder een intake, of neem even contact met ons op als je nog vragen hebt.
   

 • Plan direct een intake in

  We nemen zo snel mogelijk contact op om de intake in te plannen