• Eef

  Leuk dat je interesse hebt in Nannies at Night en mijn verhaal

  Welkom bij Nannies at Night!

   

  Mijn naam is Eef van Soest en werk sinds 2017 voor Nannies at Night als nanny en zal vanaf januari 2023 het aanspreekpunt zijn voor jullie samen met Joanne en Chantal.
  Ik stel me graag verder aan jullie voor:

   

  In 2016 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Na het afronden van mijn opleiding verloskunde heb ik een master in Health Sciences gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Dit vanwege mijn interesse op het gebied van onderzoek met name naar de invloeden van zwangerschap op foetus/kind en het belang van de eerste 1000 dagen.

   

  Na 4 jaar met plezier als verloskundige te hebben gewerkt in verschillende verloskundige praktijken in Amsterdam/Haarlem heb ik besloten me meer te gaan focussen op het bredere aspect rondom zwangerschap(wens), bevalling, kraamperiode en het nieuwe ouderschap. Ik heb de opleiding tot coach gevolgd en ben sinds november 2022 trotse eigenaresse van VanSoest Coaching & Development.
   

  Het werk bij Nannies at Night sluit fantastisch aan bij mijn passie om ouders een zo’n fijn mogelijke tijd te kunnen bezorgen in de meest waardevolle periode van hun leven en die van hun kinderen. Een goede nachtrust is hierbij onwijs van belang.

   

  Meer weten? Ik plan graag een persoonlijke video intake met je in om onze service uitgebreid met je te bespreken.

   

  Liefs,
  Eef