• Nannies at Night: dé nachtoppas in Haarlem

  Soms is het fijn om heel even de zorg voor je kindje uit handen te geven, zodat jij op adem kunt komen. Overdag is dit de normaalste zaak van de wereld: kids gaan naar de opvang, naar opa en oma, of naar de oppas. Maar hoe zit dat ‘s nachts? Juist dán kan het zo belangrijk zijn om even echt uit te rusten. En dat is precies waar Nannies at Night voor staat - ook voor nieuwbakken ouders in Haarlem.

  Night nanny in Haarlem

  Ons hoofdkantoor mag zich dan wel in Amsterdam bevinden, als westerbuur kun jij natuurlijk ook van onze diensten gebruik maken. We hebben een flink netwerk van betrouwbare nacht nannies, allemaal persoonlijk geselecteerd vanwege hun kennis en expertise, zodat je ook in Haarlem van een nachtje rust kunt profiteren. Dus ben je op zoek naar een ervaren nachtoppas in Haarlem, zodat je kunt bijslapen en overdag weer op de fiets kunt springen naar Bloemendaal? Of wil je juist weer eens een nachtje met de voetjes van de vloer, het bruisende centrum van Haarlem in? Dankzij onze night nanny heb jij even tijd voor jezelf, om welke reden dan ook.

  Wat doet de nachtoppas?

  Het kan natuurlijk een beetje spannend zijn om de zorg voor je (kleine) kindje uit handen te geven aan een nachtoppas. Maar de ervaring leert dat onze persoonlijke werkwijze al snel zorgt voor een vertrouwd gevoel, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. De nacht duurt voor ons meestal van 22:00 tot 07:00 uur, waarin onze nacht nanny verantwoordelijk is voor dingen zoals:

  • Voeding
  • Luiers verschonen
  • Troosten
  • Wiegen
  • Naar bed brengen

  Aan het eind van de nacht doet onze nachtoppas altijd een verslag van hoe de nacht is verlopen, zodat jij als ouder niks hoeft te missen.

  Kies jouw nachtoppas in Haarlem

  Wil je weten of een nachtoppas in Haarlem via Nannies at Night iets voor jou is, dan is het handig om te weten dat je kunt kiezen tussen een Nanny, een Senior Nanny en een Pro Nanny. Al onze nacht nannies hebben een EHBO-cursus voor baby’s en kinderen gevolgd. Het verschil tussen de nannies zit dan ook in de leeftijd en de werkervaring. Senior Nannies hebben pasgeboren baby ervaring, hebben minimaal 4 aantoonbare referenties, en zijn minimaal 4 maanden werkzaam bij Nannies at Night. Bij 6 aantoonbare referenties en een diploma in Verloskunde, Geneeskunde of Verpleegkunde, en natuurlijk de ervaring met pasgeboren baby's dan spreken we van een Pro Nanny. Maar welke nacht nanny in Haarlem bij jou past hangt natuurlijk niet alleen van de ervaring af: het is van groot belang dat er een klik tussen jullie is. Daarom gebeurt het selecteren van een nachtoppas altijd in overleg en aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan hieronder een intake, of neem even contact met ons op als je nog vragen hebt.

 • Plan direct een intake in

  We nemen zo snel mogelijk contact op om de intake in te plannen