• Dag en Nachtoppas

  Nannies at Night zorgt voor een persoonlijke dag en nachtoppas naar jouw wens

  Door Nannies at Night kun jij met een gerust hart tijd nemen voor jezelf. Onze night nanny, ook wel nachtoppas:

  • waakt gedurende de nacht over jouw kind; 
  • volgt een zorggerelateerde studie;
  • hebben minstens tweereferenties;
  • is eerst uitgebreid gescreend door ons;
  • wordt toegewezen nadat we persoonlijk (of digitaal) met elkaar hebben kennisgemaakt om jouw wensen te bespreken;
  • is flexibel. 
    

  Wij bieden een nachtoppas in verschillende situaties, zo ook voor de kraamperiode, weekenden, avonden, zakenreizen en vakanties. Gebruikmaken van onze nachtoppas betekent dat jij alle zorg uit handen kunt geven, want de nanny is ’s nachts verantwoordelijk voor alle taken die te maken hebben met jouw (kind)eren: troosten, wiegen, voeden en verschonen.

   

  Wij sluiten ook goed aan op de wensen van ouders die op langere termijn gebruik willen maken van onze nachtoppas. Daarin merken wij dat gezinnen het fijn vinden om zoveel mogelijk dezelfde gezichten te zien, dus proberen we altijd 1 a 2 vaste nannies aan een gezin te koppelen. Je kunt bij ons kiezen uit een Nanny, Senior Nanny en een Pro Nanny. De Nanny is 21 jaar of ouder, heeft Baby EHBO en verzorging en heeft 2 aantoonbare referenties aan baby ervaring. Een Senior Nanny is 23 jaar of ouder, heeft Baby EHBO en verzorging, beschikt over 4 aantoonbare referenties aan baby ervaring en werkt al minimaal 4 maanden bij Nannies at Night. De Pro Nanny is 25+, heeft baby EHBO en verzorging, 6 aantoonbare referenties aan baby ervaring en zit in het laatste jaar van Verloskunde, Geneeskunde, Verpleegkunde, of heeft hier al een diploma in behaald.

   

  Corona-maatregelen
  Door de veranderingen in de levens van veel mensen hebben wij besloten om onze diensten ook overdag aan te bieden. Zo kunnen mensen die bijvoorbeeld een vitaal beroep uitoefenen, zonder zorgen naar hun werk. Ook kunnen onze nannies de kinderen thuis bezig houden of helpen met huiswerk terwijl jij aan werken toekomt. Wij werken uiteraard volgens de gegeven veiligheidsrichtlijnen. Ook verzoeken we zowel ouders als nannies om deze richtlijnen zorgvuldig te volgen. Intakes vinden telefonisch plaats.

   

  Nachtoppas voor jouw bedrijf

  Merk jij dat jouw werknemers of collega’s hulp kunnen gebruiken bij het combineren van baan en kind(eren)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
   

  Als bedrijf wil je dat werknemers zich tijdens werkuren goed kunnen concentreren, maar ook dat ze zich gezien en begrepen voelen. Middels een samenwerking kun jij als bedrijf onze diensten aanbieden aan jouw werknemers. Op die manier stijgt de werktevredenheid en kunnen werknemers efficiënter aan de slag. Wat de reden ook dat mensen de zorg voor hun kind even op een veilige manier uit handen wil geven; onze nachtoppassen staan voor je klaar. Op korte termijn zorgen we voor meer nachtrust, wat resulteert in een uitgerustere en productievere houding op de werkvloer. Op de lange termijn leveren we een bijdrage aan een gelukkiger gezin, minder kans op stressklachten en, - aangezien een kind de ouder spiegelt - een vrolijker kind. Wil je een intake plannen of heb je vragen? Neem contact met ons op of plan vrijblijvend een telefonische kennismaking in.

   

  Wil je een (online) intake plannen of heb je vragen? Neem contact met ons op of plan vrijblijvend een telefonische kennismaking in. Via onderstaande gegevens kan je ons direct bellen, Whatsappen of e-mailen.

   

  bel/whatsapp: 0618461581

  mail: welkom@nanniesatnight.com