• Nannies at Night: dé Night Nanny in Amsterdam

  Oh, Amsterdam, wat ben je mooi. Onze hoofdstad mag met al haar toeristen dan wel een drukte van jewelste zijn, het is ook de plek waar veel jonge gezinnen hun thuisbasis kennen. Maar hoe slaag je er in om het stadse leven combineren met de zorg voor je kinderen? Dat is waar Nannies at Night te hulp kan schieten.

  Even tot rust komen...

  Amsterdam of niet, ouder zijn gaat niet altijd over rozen. Hoewel het leven in onze hoofdstad veel te bieden heeft, ben jij al lang blij als je de dag doorkomt nadat je slechts 4 uur slaap kon pakken tussen de nachtelijke bedrijven door. Maar dat kan ook anders! Een Night Nanny in Amsterdam helpt jou ‘s nachts met de verzorging van je kind(eren), terwijl jij eindelijk die welverdiende rust pakt. Zo heb jij overdag weer frisse energie om te knallen op je werk, of juist om lekker met de kids op pad te gaan naar het Amsterdamse Bos. Bij Nannies at Night weten we hoeveel verschil dat ene nachtje rust kan maken - en dat is niet alleen beter voor jou, maar ook voor je kind(eren).

  … of eindelijk een nachtje uit!

  Nu je kinderen hebt, kan er lang niet meer zo van het Amsterdamse nachtleven genoten worden als voorheen: nachtbraken heeft inmiddels een heel andere betekenis gekregen... Best jammer, toch? Misschien heb jij wel weer eens zin om met de voetjes van de vloer te gaan, zonder je zorgen te hoeven maken om je kleine. Dan is een Night Nanny in Amsterdam de perfecte oplossing. Jij (of jullie samen) geniet(en) van een welverdiend nachtje uit in Amsterdam, terwijl je kindje in goede handen is bij onze Night Nanny.

  Kies je Night Nanny Amsterdam

  Als een Night Nanny in Amsterdam overweegt, heb je drie keuzes: een Nanny, een Senior Nanny, of een Pro Nanny, oplopend in ervaring en leeftijd. Maar wees gerust, want al onze nannies kiezen we persoonlijk, zodat we 100% kunnen garanderen dat zij over de juiste skills beschikken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een Night Nanny in Amsterdam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want we informeren je graag over de mogelijkheden!

 • Plan direct een intake in

  We nemen zo snel mogelijk contact op om de intake in te plannen