• Nannies at Night: dé nachtoppas in Utrecht

  Die kleine spruit is het natuurlijk dubbel en dwars waard, maar al die gebroken nachten en lange dagen… De zorg voor een (jong) kind kan sommige nachten behoorlijk pittig zijn. En hoewel veel ouders het volkomen normaal vinden om overdag een oppas te nemen, ligt dit voor de nachten toch gevoeliger. Maar Nannies at Night is hier om je te helpen, want ook voor de nacht kun je een nanny nemen – sterker nog, dat is op z’n tijd juist hartstikke fijn!

  Ook nachtoppas in Utrecht

  Nannies at Night is gevestigd in Amsterdam, maar onze nannies zijn beschikbaar in het hele land – het vinden van een betrouwbare nacht nanny is immers voor heel Nederland van belang. Ook een nachtoppas in Utrecht behoort dus tot de mogelijkheden. Zo profiteer jij in onze mooie Domstad van een heerlijk nachtje doorslapen, of ga je juist eindelijk weer een keer naar Neude met vriend(inn)en of je partner. Terwijl onze nacht nanny zich over jouw kleintje ontfermt, kun jij weer even opladen op de manier die jij fijn vindt.

  Wat doet de nachtoppas?

  Het kan natuurlijk een beetje spannend zijn om de zorg uit handen te geven aan een nachtoppas. Maar de ervaring leert dat onze persoonlijke werkwijze al snel zorgt voor een vertrouwd gevoel. Bovendien heeft Nannies at Night een scala aan betrouwbare nacht nannies in Utrecht, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. De nacht duurt voor ons meestal van 22:00 tot 07:00 uur, waarin onze nanny verantwoordelijk is voor dingen zoals:

  • Voeding
  • Luiers verschonen
  • Troosten
  • Wiegen
  • Naar bed brengen

  Aan het eind van de nacht doet onze nachtoppas altijd een verslag van hoe de nacht is verlopen, zodat jij als ouder niks hoeft te missen.

  Onze night nannies in Utrecht

  De populariteit van nachtoppassen in Utrecht zorgt ervoor dat er veel keuze is op het gebied van nannies. Bij Nannies at Night werken we met drie categorieën nannies: de Night Nanny, de Senior Nanny en de Pro Nanny. Alle onze nannies zijn in ieder geval 21 jaar of ouder, beschikken over minimaal 2 referenties, en hebben baby-EHBO gehad. Kies je voor een Senior of zelfs een Pro nanny, dan lopen kennis en ervaring natuurlijk nog verder op. Al onze nannies selecteren wij hoogstpersoonlijk, zodat je écht met een gerust hart de zorg overdraagt. En omdat een goede klik met je nachtoppas in Utrecht essentieel is, zorgen we ervoor dat er ook op dat gebied een fijne match is.
   

  Is een night nanny in Utrecht precies wat jij zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. In overleg is er veel mogelijk en we beantwoorden heel graag al je vragen om eventuele onduidelijkheden uit de wereld te helpen.

 • Plan direct een intake in

  We nemen zo snel mogelijk contact op om de intake in te plannen